محمدجواد دانیالی

اخبار، اطلاعیه ها و...

توضیحاتی درباره نمره پایانی ترم

بسم الله و سلام

همانطور که قبلا عرض کردم بچه های دانشگاه سمنان تا آخر وقت جمعه فرصت دارید تا فعالیت های کلاسی و یا تعطیلات اضطراری سایت ec.nahad.ir را انجام دهید. از شنبه هفته بعد من در پروفایلم تمام فعالیت های شما را خواهم دید و نمرۀ آن ها را ثبت خواهم کرد. چند نکته را توجه کنید:

1. ممکن است از بعضی بچه ها درباره محتوای دوره ها سوال کنم. لطفا سریعا پاسخ سوال را در ایمیل یا تلگرام برایم ارسال کنید. در غیر اینصورت نمرۀ گواهیتان ثبت نمی شود.

2. فعالیت های کلاسی را می شود تا پایان پیش رفت و گواهی گرفت اما در دوره های مربوط به تعطیلات اضطراری، آزمون نهایی و دریافت گواهی امکان پذیر نیست. بنابراین در دوره های تعطیلات اضطراری رسیدن به آزمون پایانی به معنی تکمیل دوره تلقی می شود.

3. لازم نیست فایلی برای من ارسال کنید. من از پروفایلم نمرات را می گیرم و در لیست اضافه می کنم. فقط در لیست فعالیت های کلاسی پایانی که پس از اعلام نمره نمایش می دهم نمرات فعالیت آموزش مجازی خود را کنترل کنید تا به اشتباه ثبت نشده باشد.

4. دانشجویان دانشگاه فرزانگان تا ساعت امتحان فرصت تکمیل دوره های آزمون مجازی خود را انجام دهند.

بازگشت به بلاگ
دسته بندی : توضیحات مربوط به شیوه اداره و ارزیابی کلاس , بازدید:464 , تاریخ انتشار : 1399/03/21